Blog cercetare

Aplică până pe 30 mai la Social Impact Award, competiție cu premii de 5000 de euro pentru idei de afaceri sociale!

Tinerii care își doresc să schimbe problemele sociale curente într-un mod inovativ sunt așteptați să aplice până pe 30 mai la Social Impact Award România, o competiție internațională care susține tinerii profesioniști, studenții și elevii care vor să devină antreprenori sociali. Participanților li s-a pregătit un program educațional complex, premii în bani, spațiu de lucru și conectare, astfel încât ideile lor să se transforme în proiecte concrete.

Citeşte mai departe ...

PROIECTUL ORIZONT 2020 IMAJINE: WORKSHOP PE TEMA INEGALITĂȚILOR TERITORIALE ÎN ROMÂNIA

În data de 3 aprilie 2019, în cadrul seriei de seminarii științifice ale Școlii Doctorale de Cibernetică și Statistică Economică, a avut loc o dezbatere-workshop pe tema inegalităților teritoriale în Romania, prilejuita de prezentarea “Exploring Unemployment Inequalities in Romania. NUTS3 vs LAU2” a doamnei prof. univ. dr. Zizi Goschin, care a reliefat o parte din rezultatele obținute de echipa ASE (director: prof.univ.dr. Daniela-Luminița Constantin) în cadrul proiectului Orizont 2020 “Integrative Mechanisms for Addressing Spatial Justice and Territorial Inequalities in Europe” (IMAJINE), Grant Agreement No. 726950/2016.

Citeşte mai departe ...

ÎNTÂLNIREA CONSORȚIULUI PROIECTULUI ORIZONT 2020 – IMAJINE – Aberystwyth University, Marea Britanie

În perioada 10-13 iulie 2018, doamnele prof. dr. Daniela-Luminița Constantin, director de proiect – PP2-ASE și prof. dr. Zizi Goschin, responsabil WP2 pentru PP2-ASE au participat la întâlnirea consorțiului proiectului Orizont 2020 “Integrative Mechanisms for Addressing Spatial Justice and Territorial Inequalities in Europe” (IMAJINE), Grant Agreement No. 726950/2016, care a avut loc la Department of Geography and Earth Sciences, Aberystwyth University, Marea Britanie.

Citeşte mai departe ...

Competiția de proiecte în vederea elaborării Strategiei Academiei de Studii Economice din București 2021-2030

UPDATE: 02.07.2018

Anunț privind declararea proiectului câștigător

 

LISTA PROPUNERILOR DE PROIECT CARE ÎNDEPLINESC CONDIȚIILE DE ÎNSCRIRERE LA CONCURS ȘI CRITERIILE DE ELIGIBLITATE

 

 1. Proiectul „Fundamentarea și elaborarea strategiei ASE pentru perioada 2020-2030”, director de proiect prof. univ. dr. Ion POPA

 

Citeşte mai departe ...

MCI anunță lansarea celei de a doua competiţii pentru finanțarea manifestărilor științifice și evenimentelor asociate

Ministerul Cercetării și Inovării, Colegiul Consultativ pentru CDI – Comisia pentru manifestări ştiinţifice şi expoziţionale, anunţă lansarea celei de a adoua competiţii pentru finanţarea manifestarilor ştiinţifice și evenimentelor asociate în anul 2017.  Propunerile de manifestări științifice și evenimente asociate care se desfășoară până pe 18 decembrie a.c. se pot depune în perioada 19 – 24 noiembrie (data de înregistrare la Registratura MCI).

Citeşte mai departe ...

A III-a ediție a Conferinței internaționale „Future of Higher Education – Bologna Process Researchers’ Conference”

Pentru a face auzită vocea cercetătorilor în cadrul Procesul Bologna și a continua dialogul între cercetători și decidenții politici privind noile tendințe la nivel global, cât și asupra viitorului Spațiului European al Învățământului Superior (EHEA) la nivel particular, Unitatea Executivă pentru Finanțarea Învățământului Superior, a Cercetării, Dezvoltării și Inovării (UEFISCDI) împreună cu Școala Națională de Studii Politice și Administrative (SNSPA) și Ministerul Educației Naționale (MEN), sub patronajul Ministerului Cercetării și Inovării, organizează a treia ediție a Conferinței Internaționale a Cercetătorilor Bologna “Future of Higher Education – Bologna Process Researchers’ Conference (FOHE-BPRC 2017), în perioada 27 – 29 noiembrie 2017 la București, la Hotel Intercontinental.
Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS